Serdecznie zapraszamy do udziału w warsztatach przygotowywania potraw typowych dla ziemi sandomierskiej według tradycyjnych receptur. W warsztatach mogą wziąć udział kucharze lokali gastronomicznych, przedstawiciele obiektów agroturystycznych z terenu powiatu sandomierskiego
Szkolenia odbędą się w Hotelu „Pod Ciżemką” (Rynek 27, 27 – 600 Sandomierz) w dniach 16,17 i 19 października. Szkolenia prowadzane będą w 2 grupach szkoleniowych (w każdy dniu po 4 godziny).
Warsztaty poprowadzą:
Elżbieta Osman – laureatka wielu konkursów kulinarnych
Halina Knap – Koło Gospodyń Wiejskich w Sośniczanach
Danuta Ręczkowska – Koło Gospodyń Wiejskich w Sośniczanach
Anna Paruch – Koło Gospodyń Wiejskich w Błoniu
Udział w szkoleniu jest bezpłatny.

Informacje i zgłoszenia:
www.opiwpr.org.pl, www.esceka.pl, www.hotelcizemka.pl
e- mail: recepcja@hotelcizemka.pl
tel. 15/ 832 05 50, 832 05 51

Termin nadsyłania zgłoszeń – 13 października 2017 r. o godz. 10.00
Uwaga! Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność nadsyłania/dostarczania poprawnie wypełnionych kart zgłoszeniowych. Szczegóły w Regulaminie rekrutacji.
Działanie realizowane jest w ramach projektu „Dobre, bo tradycyjne i lokalne” realizowanego przez Ośrodek Promowania Przedsiębiorczości w Sandomierzu. Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014 – 2020.

Materiały do pobrania:

Regulamin szkolenia

Program szkolenia

Karta zgłoszeniowa

Dobre bo tradycyjne-baner