Hotel i Restauracja pod Ciżemką wraz z Sandomierskimi Winiarzami i Serownią Zagaje, serdecznie zaprasza na V Edycję Kolacji połączonej z degustacją win Sandomierszczyzny oraz lokalnych serów odbywającą się 25 lipca 2020 roku o godzinie 19:00.
W programie:
- degustacja win regionalnych z lokalnych winnic
- uroczysta kolacja, specjalnie skomponowane do degustowanych win menu
- spotkania z lokalnymi winiarzami,
- zapoznanie z tajnikami sztuki winiarskiej
- dni otwartych winnic
Menu
Przystawka I
Rolada ze szczupaka na salsie warzywnej
Przystawka II
Gęsie pipki na kiszonym buraku
Danie Główne I
Mus drobiowy w kapuście włoskiej i otrzewnej na demi-glace kurkowym z brokułem
Danie Główne II
Grillowana dojrzewająca wołowina na warzywach z serem regionalnym
Deser
Koktajl owocowy
Woda mineralna
3 kieliszki wina do degustacji
Cena 85 zł/osoba
Ilość miejsc ograniczona.
Rezerwacji można dokonać pod numerem telefonu: 15 832 05 50 lub pod adresem mailowym recepcja@hotelcizemka.pl