Hotel pod Ciżemką,  Sandomierz
IV Edycja Kolacji z Winem i Serem Regionu
Przyjazd
Wyjazd

IV Edycja Kolacji z Winem i Serem Regionu

27 czerwca 2020

Zapraszamy na wyborną kolację połączoną z degustacją win i serów regionalnych oraz ze spotkaniem z lokalnymi Winiarzami.

Hotel wraz z Restauracją pod Ciżemką oraz z Sandomierskimi Winiarzami i Serownią Zagaje, serdecznie zaprasza na IV edycję kolacji połączonej z degustacją win Sandomierszczyzny oraz lokalnych serów odbywającą się 4 lipca 2020 roku o godzinie 19:00.


W programie:

- degustacja win regionalnych z lokalnych winnic

- degustacja serów,

- uroczysta kolacja, specjalnie skomponowane do degustowanych win menu

- spotkania z lokalnymi winiarzami,

- zapoznanie z tajnikami sztuki winiarskiej


Wieczór umili Państwu akustyczny koncert gitarowego brzmienia bluesowo-rockowych utworów w wykonaniu Michała Bławata

 

Menu

Przystawka I

Kiszonki warzyw według naszych przepisów

Przystawka II

Macerowany kurczak w occie balsamicznym z orzechami w miodzie

Danie główne I

Polędwiczki w sosie z regionalnym kozim serem z czarnuszką na kotlecikach z kaszy jaglanej z chutney z truskawek, cebuli i czekolady

Danie główne II

Polędwica z dorsza w sosie szafranowym na fasolce szparagowej z emulsją z buraka

Deser

Mamulok z kruszonką i śliwkami

Woda mineralna

3 kieliszki wina do degustacji

Cena 85 zł/osoba


Ilość miejsc ograniczona.

Rezerwacji można dokonać pod numerem telefonu: 15 832 05 50 lub mailowo: recepcja@hotelcizemka.pl

Zobacz na mapie
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij