Hotel pod Ciżemką,  Sandomierz
V Edycja Kolacji z Winem i Serem Sandomierszczyzny
Przyjazd
Wyjazd

V Edycja Kolacji z Winem i Serem Sandomierszczyzny

12 lipca 2020

Serdecznie zapraszamy na wyśmienitą kolację połączoną z degustacją win i serów regionalnych wraz ze spotkaniem z lokalnymi Winiarzami.

Hotel i Restauracja pod Ciżemką wraz z Sandomierskimi Winiarzami i Serownią Zagaje, serdecznie zaprasza na V Edycję Kolacji połączonej z degustacją win Sandomierszczyzny oraz lokalnych serów odbywającą się 25 lipca 2020 roku o godzinie 19:00.

W programie:

- degustacja win regionalnych z lokalnych winnic

- uroczysta kolacja, specjalnie skomponowane do degustowanych win menu

- spotkania z lokalnymi winiarzami,

- zapoznanie z tajnikami sztuki winiarskiej

- dni otwartych winnic

 

Menu

Przystawka I

Rolada ze szczupaka na salsie warzywnej

Przystawka II

Gęsie pipki na kiszonym buraku

Danie Główne I

Mus drobiowy w kapuście włoskiej i otrzewnej na demi-glace kurkowym z brokułem

Danie Główne II

Grillowana dojrzewająca wołowina na warzywach z serem regionalnym

Deser

Koktajl owocowy

Woda mineralna

3 kieliszki wina do degustacji

Cena 85 zł/osoba

 

Ilość miejsc ograniczona.

Rezerwacji można dokonać pod numerem telefonu: 15 832 05 50 lub pod adresem mailowym recepcja@hotelcizemka.pl

Zobacz na mapie
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij